User Settings

  • Background
  • Fade speed
  • Music
  • Text size
Choose a backgound theme.
Choose the speed the daily prayer fades between stages.
Choose music to play during the daily prayer.
Choose the size of the text for your daily prayer.

Pregària diària - 2023-09-22

Presència de Déu

La vida quotidiana ens porta a la teva presència. Això sí, sempre que, allà on siguem, sapiguem recollir-nos per sentir el teu desig de comunicar-te

Llibertat

Demano la gràcia d'alliberar-me per uns moments d'allò que m'ofega i no em deixa respirar profundament. Ell em vol lliure, amb una llibertat que ni puc imaginar.

Consciència

En presència del Déu que m'estima recordo el dia passat moment a moment. Rostres, paraules, sentiments... Dono gràcies per tota la llum i la bondat. Demano ser guarit i perdonat per les ombres i infidelitats.

Paraula de Déu

Lluc 8, 1-3

Jesús anava per cada vila i per cada poble predicant i anunciant la bona nova del Regne de Déu. L'acompanyaven els Dotze i algunes dones que havien estat curades d'esperits malignes i de malalties: Maria, l'anomenada Magdalena, de la qual havien sortit set dimonis, Joana, la muller de Cuses, administrador d'Herodes, Susanna i moltes altres, que els proveïen amb els seus béns.

Alguns pensaments sobre el passatge d'avui

Active
Default
  • Em voldria fixar en aquelles paraules que acabem de llegir; “Jesús passava per cada vila i per cada poble predicant i anunciant la Bona Nova del Regne de Déu”. Els déus dels pagans vivien al marge dels homes, en muntanyes altes i si els mortals els volien anar a trobar havien de pujar amb esforç i veure si els volien rebre. El nostre déu és diferent, viu en mig nostre i és ell mateix qui ens ve a buscar per donar-nos la Bona Nova del seu amor. El nostre Déu és un déu que s’ha fet un de nosaltres en Jesús, que viu entre nosaltres, que ens coneix i ens parla en el llenguatge que el puguem entendre millor. L’Església i els cristians que la formem hem de procurar imitar-lo de manera que les nostres paraules i les nostres obres parlin als homes i dones del nostre temps d’aquest Déu proper, que es passeja pels carrers de les nostres ciutats convidant-nos a tots a fruir de la seva presència salvadora.
  • Lluís Victori sj

Conversa

Diàleg amb Jesús, que m'ensenya cada dia qui és el Pare. Li obro confiadament el cor.

Conclusió

Glòria al Pare i al Fill i a l'Esperit Sant,
com era en un principi, ara i sempre,
pels segles dels segles.

Amén

Per qualsevol suggeriment no dubtis en fer-nos-el arribar

Més Espai Sagrat

Pregant

Reflectint

Aquest lloc de pregària està preparat per la Companyia de Jesús