User Settings

  • Background
  • Fade speed
  • Music
  • Text size
Choose a backgound theme.
Choose the speed the daily prayer fades between stages.
Choose music to play during the daily prayer.
Choose the size of the text for your daily prayer.

Pregària diària - 2023-11-24

Presència de Déu

Ell ve i toca el cor com i quan vol. Jo no faig més que posar-me a tret de la seva suau presència. Déu sempre entra de puntetes.

Llibertat

Demano la gràcia de poder deixar de banda, només per uns moments, les meves pors, barreres i servituds, i oferir-me així a ell plenament. Ara és ell qui em guia.

Consciència

En presència del Déu que m'estima recordo el dia passat moment a moment. Rostres, paraules, sentiments... Dono gràcies per tota la llum i la bondat. Demano ser guarit i perdonat per les ombres i infidelitats.

Paraula de Déu

Lluc 19,45-48

Jesús va entrar al recinte del temple i es posà a treure'n els venedors. Els deia:
- Diu l'Escriptura: El meu temple serà casa d'oració, però vosaltres n'heu fet una cova de lladres.
Cada dia ensenyava en el temple. Els grans sacerdots, els mestres de la Llei i els principals del poble buscaven de fer-lo morir, però no sabien com fer-s'ho, perquè tot el poble estava pendent d'ell i l'escoltava.

Alguns pensaments sobre el passatge d'avui

Active
Default
  • L’ésser humà és temple sagrat. Jesús va entrar en el nostre cor per dipositar-hi el seu esperit. Esdevenim lloc d’oració, d’intimitat amb Ell, nucli des d’on li donem forma, i escletxa per on escampem el seu amor a tota persona, a la creació.
  • En som conscients que nosaltres, les persones amb qui ens relacionem, les que coneixem i les desconegudes, les que ens han precedit i les que vindran fan de la humanitat el temple on el Senyor resideix? Ens hi apropem amb reverència? Agraïm el regal del seu esperit que ens fa temple sagrat amb tota la humanitat?
  • Al llarg de la història l’home, en lloc d’acollir aquesta revelació, aquest regal de Déu, superb, ha volgut treure’n profit en especular amb els germans i els ha reduït en mercaderia. Això entristeix i enfurisma a Jesús en observar com en el seu temple no regna l’estimació sinó l’egoisme.
  • Jesús s’afligeix en veure que amb els seus fills, sagrats, amor del seu Amor, es fa negoci fent que hagin d’immigrar, posin en perill les seves vides en navegar en un cayuco, es desplacin cap a una terra desconeguda, abandonant-ho tot o morin per l’esclat de les bombes. Abusen dels infants, deixen en la soledat als vells i els sense sostre tirats al carrer on els agredeixen.
  • Els pecats que profana el seu temple li dolen, Ell els acompanya i els pateix com va fer a la creu. Demanem gràcia per no defallir en la defensa dels éssers humans vulnerats, preguem i adorem; son temple sagrat.
  • Mercè Almirall

Conversa

Conversa amb Jesús: Ensenya'm la font que et feia viure amb total fidelitat i llibertat amb el Pare.

Conclusió

Glòria al Pare i al Fill i a l'Esperit Sant,
com era en un principi, ara i sempre,
pels segles dels segles.

Amén

Per qualsevol suggeriment no dubtis en fer-nos-el arribar

Més Espai Sagrat

Pregant

Reflectint

Aquest lloc de pregària està preparat per la Companyia de Jesús